Com arribar a Can Batlló

Can_Batllo_Mapa

El darrer gran recinte industrial del s.XIX a Barcelona està a Sants, dins la barriada de La Bordeta. Té dos accesos a banda i banda del nou c/Onze de Juny de 2011 obert per la ciutadania :

Bloc11-edifici

Accés nord – c/Constitució 19, cantonada c/Mossèn Amadeu Oller i c/Olzinelles. Al costat de la parròquia de St.Medir. Una gran plaça arran de l’enderroc de murs el 2013. Una vegada passeu per la porta de la foto, veureu la façana ataronjada de la nau Bloc 11, amb el seu triangle de bobines de fil reciclades i el logotip a sobre. En aquesta nau rehabilitada hi són l’Espai de Trobada amb bar, la biblioteca, l’auditori, el rocòdrom, l’espai d’arts plàstiques i on es desenvolupen la gran majoria d’activitats i tallers.

aerea-can-batllo
Accés sud – c/Parcerisa 17, cantonada c/Quetzal. Prop de la Rambla de Badal, la Plaça Cerdà, i L’Hospitalet. Al entrar a Can Batlló trobareu a l’esquerra el Bloc 9 i a la dreta el solar on des de la tardor’2014 hi ha 275m2 de nous horts comunitaris. Al fons, el Bloc 12 a l’esquerra i el Bloc 11 a la dreta.

Metro:

L8 Magòria-La Campana,   L1+L5 Plaça de Sants,   L1 Mercat Nou.

Bus:

El 91 i 115 paren davant Can Batlló (no funcionen els diumenges).

A Gran Via, davant La Campana, les línies H12, H16, 16, 37, 79 109; i d’altres des del Baix Llobregat.

A la Rambla Badal, les línies V3 i 70.

Mapa-Can_batllo