Equip tècnic organitzador

Coordinador: Juan Camilo Ramos 

Camilo Ramos és, avui dia, responsable polític de l’àrea d’urbanisme de la FAVB. En els anys 90 va ser conseller tècnic del districte de Sant Andreu.

Andrés Naya

Incombustible dirigent veïnal de Nou Barris que va ser secretari, primer, i vicepresident de la FAVB després, entre maig de 1978 i octubre de 1980; càrrec que va tornar a ocupar durant  els anys 90 i des del qual va impulsar la revista Carrer, que encara co-dirigeix. Després d’acabar estudis de Magisteri a Osca, el 1963 va entrar a treballar en una oficina del Banco Hispanoamericano i en aquesta entitat es va jubilar, compaginant la feina amb un intens activisme veïnal.

Mercè Tatjer

Mercedes Tajer Mir és llicenciada en Historia Contemporànea, Doctora en Geografia i Catedràtica de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona, Escola de Formació de Professors. Especialitzada en geografia urbana i història urbana, i en didàctica del medi urbà. Ha participat en equips interdisciplinaris de planejament urbà que han dut a terme treballs sobre el centre històric de Barcelona. Ha realitzat també investigacions acadèmiques i aplicades en el camp de la història de l’habitatge, propietat urbana i estructures socials de les ciutats espanyoles, i una continuada tasca de recerca en didàctica de les ciències socials. Col·labora amb diferents institucions educatives i culturals de la ciutat de Barcelona. És membre del consell de redacció de diverses revistes científiques.

Ancor Mesa Méndez

Nascut a La Orotava, Tenerife, Illes Canàries al 1985. Va començar a estudiar a la Universidad de la Laguna (Tenerife) i posteriorment es va llicenciar en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha realitzat un Màster en Investigació en Psicologia Social per aquesta mateixa universitat en 2008. Des del passat 4 de desembre del 2012 és Doctor en Psicologia Social, també per la UAB. Durant anys ha col·laborat amb el món associacionista, encara que la seva experiència investigadora s’ha centrat en les noves tecnologies de la comunicació, especialment en els videojocs, el seu ús per part de la població jove i el seu potencial socialitzador. Especialista en tècniques qualitatives d’investigació social, però també ha realitzat estudis de tall quantitatiu sobre la relació entre la distibución de vot i les dades censals. Porta des del 2010 treballant a la Favb com a tècnic en el projecte BEC.

Pep Martí

En Pep Martí és titulat en Ciències Socials, ha estat cofundador de l’AVV de Sant Celoni i cofundador de la FAVESC (Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Sant Celoni). Entre 1996 i 1999 va ser vocal de la junta de la FAV Barcelona i al 1998 va organitzar la Primera Trobada d’AVV del Vallès Oriental a Sant Celoni.

A més, va ser cofundador i primer director del Centre d’Estudis i Recursos Veïnals de la CONFAVC, comissari de l’exposició “El moviment veïnal a Catalunya”. CONFAVC i va formar part de la Comissió que va impulsar el codi ètic de les associacions de Barcelona (2001) i de la Comissió de Seguiment (2003 – 2011). Ha estat responsable de projectes socials de la FAV Barcelona, és col·laborador habitual de la CONFAVC i de la FAV de Terrassa i aAssessor per associacions de diferents ajuntaments

Des de l’any 1980 ha realitzat diverses publicacions, com “Guia de gestió bàsica per associacions de veïns i veïnes”, “Moviment veïnal, reptes de futur” i “Evolució de l’associacionisme a Sant Adrià de Besòs. Ajuntament de Sant Adrià de Besòs”

Laura González de Paolí

Advocada. Llicenciada en dret per la Universitat de Valladolid. Sempre ha sentit passió per l’urbanisme i la seva relació amb l’habitatge. Especialista en dret civil i administratiu, ha realitzat nombrosos cursos impartits pel Col·legi d’Advocats en dret urbanístic, expropiació forçosa i dret de la construcció. Curs d’especialització en dret al consumidor impartit per la UOC, Curs Superior de Mediació Hipotecària per la Universitat de Barcelona i Postgrau en dret civil i administratiu. Ha col·laborat en diverses associacions com Adicae, la PAH o la clínica Jurídica de la UB.

2 pensaments sobre “Equip tècnic organitzador

  1. Des de la vocalia d’urbanisme de AVV EE estem impulsant una PLATAFORMA PER LA TRANSFORMACIÓ DE L’ESPAI LA MODEL i em sembla molt interssant el forum sobre urbanisme que vareu realitzar l’octubre del 2015. No he trobat les conclusions, no se si encara no s’han pogut fer públiques o bé si s’han de demanar.
    En tot cas us demanao si em podeu tenir informada, tant de la publicació de le conclusions del forum, com de si se’n faran més trobades.
    Atentament
    Clàudia Vidiella

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s